Karin van der Velde

In aanloop naar de verkiezingen stellen we graag onze mensen aan u voor. Vandaag is het de beurt aan:

Ik ben Karin van der Velde – Schuurman getrouwd met Erik en samen hebben wij 3 volwassen zonen.

Op dit moment maak ik deel uit van Whatsapp buurtpreventie beheerders in Warnsveld: een mooie manier om met mensen uit je eigen buurt samen te werken als het gaat om veiligheid. Het samenwerken met mensen, het aansturen en verbinden in deze WABP groep zijn eigenschappen die mij op het lijf zijn geschreven.

Afgelopen zomer werd ik geattendeerd op Burgerbelang Zutphen Warnsveld. Met name om ook mijn kennis, ervaring en vrije tijd in te zetten voor de gemeenschap. Al snel volgden de eerste gesprekken. Wat is mijn doel om de politiek in te gaan? Ik wil graag het luisterend oor zijn van de mensen in Zutphen en Warnsveld, met name op het gebied van veiligheid en zorg en zo zorgen dat de politiek dichterbij de mensen komt te staan en dat u zich vooral gehoord voelt.

Met mijn achtergrond in de zorg en het verkeer wil ik me er hard voor maken dat er in Zutphen en Warnsveld juiste en passende zorg wordt geleverd. Op het gebied van veiligheid in het verkeer wil ik er vooral graag aan meewerken dat we de verkeerssituaties die nu als onveilig worden ervaren juist veiliger gaan maken zodat iedereen die deelneemt aan het verkeer zich ook hier veilig kan gaan voelen.

Herkent u zich in mijn visie, stem dan 21 maart Lijst 1 plaats 12

Author:

Share This Post On
Share This