9 Wim Imhoff “Goede zorg voor burgers die het nodig hebben”

Vandaag stellen we u onze nummer 9 aan u voor:

Ik ben Wim Imhoff, een geboren en getogen Warnsvelder.

Ik ben werkzaam on de ICT sector en ben door mijn handicap in de WAO gekomen. Het is juist deze ervaring die mij er toe gezet heeft om mij in te zetten binnen de politiek om zo aandacht te vragen voor mensen met een beperking zodat deze doelgroep net als ander kan genieten van al het moois dat Zutphen te bieden heeft.

Mijn speerpunt zal dan ook zijn; Het vergroten van de toegankelijkheid van de winkels en uitgaansgelegenheden binnen onze gemeente en er zorg voor te dragen dat er voor de gehandicapte medemens openbare toiletvoorzieningen komen.

Dit wil ik bereiken door meer begrip te krijgen voor deze doelgroep om zo samen en mooie en toegankelijke samenleving te krijgen.

Herkent u zich in mijn visie stem dan 21 maart Lijst 1 plaats 9

Author:

Share This Post On
Share This